IMG_1415
Over mij als teacher

House of Deeprelax Yoga Nidra


Vind mij op mijn nieuwe platform vanaf 1 april 2019!

www.houseofdeeprelax.com

Vanuit mijn coaching en meditatielessen kwam ik bij toeval in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht! Al na de eerste sessie was ik ervan overtuigd dat dit een techniek is waarmee iedereen in deze moderne tijd tot een hele diep staat van ontspanning komt en tegelijkertijd een magische reis diep in ziczelf kan maken. En ik had gelijk, inmiddels heb ik al van honderden deelnemers, tijdens lessen en Deeprelax Yoga Nidra Workshop, super enthousiaste feedback mogen ontvangen. Elke les voelt weer als een feestje wanneer iedereen uit zijn of haar magische slaap ontwaakt. 90% van de deelnemers komt terug na de eerste sessie en steeds meer yogascholen bieden maar al te graag Yoga Nidra Workshops aan. Ik houd mij dagelijks bezig met onderzoeken en het verdiepen van de huidige techniek. Daardoor merk ik welke technieken wel en niet aanslaan en op welke manier deelnemers in een hele diepe magische staat en connectie met zichzelf komen. Ik heb de traditionele Yoga Nidra gepersonaliseerd en deze variant Deeprelax Yoga Nidra genoemd. Uniek hierbij is het gesprek wat je tijdens elke sessie met je pure kern of Self aan kunt gaan. Zo kun je naast diep ontspannen en herstellen, ook aan je eigen levenspad werken. Op deze manier merk ik zelf dat mijn leven zich steeds mooier en sneller in een fijne richting ontvouwt en dat gun ik anderen ook. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze kennis met jou, als deelnemer van de Deeprelax Yoga Nidra Workshop, mag delen. Ik hoop dat deze workshop voor jou het begin is van een mooie reis binnen de wereld van Deeprelax Yoga Nidra en dat hierdoor nog meer mensen deze bijzondere vorm van Yoga en Meditatie zullen gaan ervaren.

Wie is de Creatie Coach?

Eliane Bernhard

Mijn leven is de afgelopen jaren 180 graden gedraaid en dat fantastische gevoel gun ik anderen ook! Ik heb heel lang in de spiegel en naar binnen gekeken om mijn bewustzijn te vergroten en er achter te komen wie ik nu echt ben. En vanuit die kennis ben ik mijn nieuwe leven gaan creëren. Dit ging absoluut niet vanzelf en het is keihard hard werken, maar het is wel fantastisch om bewust te kunnen kiezen wie je wilt zijn.

Ik zie het dan ook als mijn persoonlijke missie om mensen te laten inzien wat er allemaal mogelijk is als we net even anders leren kijken naar de wereld en onszelf daarin.

Dat is ook de aanleiding voor de start van mijn blog in januari 2015: The d’eli journal. Om meer bewustzijn in Nederland te creëren. Om mijn ervaringen en inzichten te delen. Ik heb hard gewerkt om mijn droom waar te maken en hier sta ik nu als Yoga Nidra Expert èn als creatie- en bewustzijnscoach. Hiermee wil ik iedereen laten zien dat wij in staat zijn om compleet leiderschap over ons leven te nemen. En dat gaat hand in hand met heel veel liefde en geduld voor jezelf.

 

Visie

Wat is de visie van de Creatie Coach


Wij groeien allemaal op met een beperkt bewustzijn. Onze patronen ontstaan al vroeg in ons leven door ouders, school, achtergrond, vrienden en omgeving. Maar je bent zoveel meer dan deze vaak belemmerende gewoontes. Wanneer je aan de slag gaat met de creatie coach word je je hiervan bewust. Vervolgens kun je ze erkennen, accepteren en zelf je leven veranderen. Je wordt je bewust van je innerlijke kracht, geluk en kwaliteiten die je niet meer zag door alle patronen. Je gaat inzien dat alles mogelijk is en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Van overleven naar Leven!

Het uitdagende is dat wij een groot deel van ons leven hebben geleerd dat wij ons lichaam met gevoelens, emoties en gedachten zijn. Wij laten ons leiden door deze signalen, die ons eigenlijk alleen maar vertellen dat we op de goede of op de verkeerde weg zitten. We interpreteren al deze gevoelens en gedachten verkeerd waardoor we ons vaak angstig en niet gelukkig voelen. We durven belangrijke stappen niet te maken en blijven vaak in een bepaalde sluimerstand hangen.

Aan mij als Creatie Coach de fantastische taak om iedereen te laten inzien dat veranderen helemaal niet moeilijk is, zodra je de juiste tools en inzichten in handen hebt.

Eenmaal bewust word je nooit meer onbewust

En dat terwijl je met de bewustzijns coach gaat leren dat jij zelf de baas bent over je interpretatie of inzet van deze gevoelens en gedachten. Je gaat meer voelen en je wordt je bewust van deze processen in je lichaam. Dan ontstaat de mogelijkheid om elk moment, elke seconde van je leven, een nieuwe keuze te maken. Je bent geen slaaf meer van je automatische programma’s. Je gaat leren op een nieuw manier te vertrouwen, te creëren en te beïnvloeden. Ineens is alles mogelijk en krijg je meer grip op de weg die jouw leven aflegt!

Meteen gebeld worden voor meer informatie?

img_8270