DeepRelaxL en Yoga Nidra ( Slaap Yoga) Workshops

Ken je dat gevoel?


Let op: vanaf 1 april 2019 stappen wij over op een ander platform en vervalt deze informatie. www.houseofdeeprelax.com

Via deze link kom je op ons nieuwe platform terecht.

Dat gevoel wanneer je van een fantastische piste af skiet en je alles om je heen vergeet; of dat gevoel wanneer tijdens een romantische avond met een geliefde alles in het universum overeenstemt; dat gevoel wanneer je tijdens een vakantie een moment van puur geluk ervaart of dat zeldzame gevoel dat je na een nacht heerlijk slapen de hele wereld aan kunt?

Dat omschrijft ongeveer het gevoel dat je kunt hebben wanneer je ontwaakt na een goede Yoga Nidra Sessie. Een onbeschrijfelijk goed gevoel dus!

Niet zo gek dat deze vorm van diepe ontspanning in New York al een ware hype en een van de best bezochte yogalessen is. En nu heeft ook Amsterdam het gelukkig ontdekt: Yoga Nidra. Dus je bent hier op de goede plek voor Yoga Nidra Workshops

Bij het woord Yoga denk je al snel aan allerlei inspannende oefeningen en bewegingen. Bij Yoga Nidra echter lig je ontspannen op een matje en word je langzamerhand in een diepe staat gebracht die vergelijkbaar is met hypnose. Vandaar dat ik mijn workshops Deeprelax noem.

Workshops en Trainingen Agenda


Duik in de wereld van de Yoga Nidra

Autumn Intensive Training Deeprelax Yoga Nidra


Vanwege het enorme succes toch nog een extra herfst editie toegevoegd! Wees er dus snel bij, de vorige zaten binnen no time vol!
 
2018 is het jaar van de Yoga Nidra! Waar 2 jaar geleden de meerderheid nog geen idee had waar ik het over had als ik over Yoga Nidra vertelde, is het dit jaar helemaal booming. En daar ben ik blij om! Toch zijn er nog veel vraagtekens, weinig teacher trainingen en dus veel risico op wildgroei.
 
>Wat en voor wie:
Na het organiseren van een aantal succesvolle Yoga Nidra trainingen eerder dit jaar, heb ik besloten om ook deze herfst mijn kennis weer te gaan delen en een Autumn Intensive Deeprelax Yoga Nidra training aan te bieden! De training is opgezet om je kennis van Yoga Nidra te verdiepen, alles van a tot z te leren over Yoga Nidra, de levenswijze te integreren en anderen ( en jezelf) door middel van Yoga Nidra in een magische staat van ontspanning en connectie met zichzelf willen brengen. Yoga Nidra is een heerlijke levenswijze die voor veel inzichten en ontspanning in je eigen leven kan zorgen. Daarnaast is de training ook zeer geschikt voor yoga teachers, therapeuten en anderen die deze vorm van ontspanning willen overbrengen.
 

Meer informatie en link naar de training….

Koop je kaartje
Over de teacher

House of Deeprelax Yoga Nidra


Vanuit mijn coaching en meditatielessen kwam ik bij toeval in aanraking met Yoga Nidra. En ik was gelijk verkocht! Al na de eerste sessie was ik ervan overtuigd dat dit een techniek is waarmee iedereen in deze moderne tijd tot een hele diep staat van ontspanning komt en tegelijkertijd een magische reis diep in ziczelf kan maken. En ik had gelijk, inmiddels heb ik al van honderden deelnemers, tijdens lessen en Deeprelax Yoga Nidra Workshop, super enthousiaste feedback mogen ontvangen. Elke les voelt weer als een feestje wanneer iedereen uit zijn of haar magische slaap ontwaakt. 90% van de deelnemers komt terug na de eerste sessie en steeds meer yogascholen bieden maar al te graag Yoga Nidra Workshops aan. Ik houd mij dagelijks bezig met onderzoeken en het verdiepen van de huidige techniek. Daardoor merk ik welke technieken wel en niet aanslaan en op welke manier deelnemers in een hele diepe magische staat en connectie met zichzelf komen. Ik heb de traditionele Yoga Nidra gepersonaliseerd en deze variant Deeprelax Yoga Nidra genoemd. Uniek hierbij is het gesprek wat je tijdens elke sessie met je pure kern of Self aan kunt gaan. Zo kun je naast diep ontspannen en herstellen, ook aan je eigen levenspad werken. Op deze manier merk ik zelf dat mijn leven zich steeds mooier en sneller in een fijne richting ontvouwt en dat gun ik anderen ook. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze kennis met jou, als deelnemer van de Deeprelax Yoga Nidra Workshop, mag delen. Ik hoop dat deze workshop voor jou het begin is van een mooie reis binnen de wereld van Deeprelax Yoga Nidra en dat hierdoor nog meer mensen deze bijzondere vorm van Yoga en Meditatie zullen gaan ervaren.

img_5681