Deeprelax (Teacher) Trainingen en & Workshops

"niet alleen diepe ontspanning, maar ook een bijzondere experience"


Ken je dat?

Yoga Nidra is net zoals floaten. Je ligt op je matje en je komt in een soort heerlijke hypnose staat. Het voelt bijna als zwevend slapen. Een onbeschrijvelijk fijn en relaxt gevoel dus. Vandaar dat ik mijn techniek Deeprelax noem.

Wat kun je verwachten:

Tijdens de beoefening van Deeprelax (Yoga Nidra) lijkt het af en toe alsof je slaapt, maar je functioneert op een dieper niveau van bewustzijn. Door middel van ontspanningsoefeningen en visualisaties zul je als deelnemer ondervinden dat je hersengolven zich tussen ‘alfa’ (meditatie) en ‘theta’ (droom) -staat begeven, waardoor je een gevoel van trance, van hypnose, kunt ervaren. In deze staat kunnen zich heel krachtige gevoelens en ervaringen manifesteren. Of je nu al goed in je vel zit of juist niet, iedereen heeft baat bij een goede sessie. Je kunt bijvoorbeeld:

  • een uniek level van ontspanning en leegte ervaren
  • tot nieuwe inzichten komen
  • diep opgebouwde stress en blokkades loslaten
  • verstopte emoties en herinneringen terugvinden
  • 3 à 4 uur slaap inhalen
  • je intuïtie ontwikkelen
  • je weerstand versterken
  • depressieve gevoelens verminderen
  • een algeheel gevoel van welzijn vergroten
2ef02880-956d-41e7-a478-fda18ddefe15

In elke Deeprelax editie gaan we extra lang ontspannen en bespreken we hoe je Yoga Nidra in je leven kunt integreren. Elke keer wordt er een actueel thema behandeld, zoals uit overtuigingen en patronen stappen, een nieuw leven creëren, burn-out en dergelijke.

Check onder aan deze pagina de workshop agenda en geef je op voor 1 van de sessies!

Deze workshops zijn ook te boeken voor uw bedrijf. Neem voor meer informatie  contact met mij op.

409ac96f-b5a8-4d68-b6b9-5314f6d79308

Reviews 

“Een cadeautje!
In mijn drukke leven is Yoga Nidra bij Eliane een puur moment van rust en geluk in de week, daarna ga ik de week weer tegemoet vol liefde voor de wereld, de mensen er in en mijzelf. Ik merk dat ik bewuster in het moment leef, geconcentreerder ben en sneller kan ontspannen. De retreat dag was dan ook echt een cadeautje, een verdieping op de practice. Ik heb bij meerdere Yoga Nidra leraren in Amsterdam geprobeerd maar Eliane is echt bijzonder. Dank je wel lieve Eliane!”
Nynke Slegten

 

“Op deze dag wordt je heerlijk in de watten gelegd met meerdere yoga nidra sessies, massage en een heerlijk gezonde lunch. Een ware aanrader! Eliane kan als geen ander zorgen dat je je veilig en op je gemak voelt en je van daaruit heel kundig en empathisch begeleiden naar de plek van heling in jezelf. Werkelijk elke sessie is weer magisch en bijzonder. En bovendien een vrouw om van te houden!”

Elske Steen Yoga Teacher

 

“Absoluut wellness effect, de hele dag mag je ontspannen en de massage was ook heerlijk. Een lekkere verwendag!”

Maya Frijn

 

“Ik vond de workshop super, fijn om een dag op deze manier te onstpannen en je hoofd leeg te krijgen. Ik heb ook echt als een baby geslapen  die nacht. Was een beetje hetzelfde gevoel als wanneer ik een dagje welness gedaan had. Ik heb geen op of aanmerkingen. De dag verliep soepel, was goed voorbereid en lekkere lunch dus zou dit zeker aan anderen aanraden!”

Arnolda Kaap Onderneemster

"It’s like floating….Floating is not something you do, it’s something that happens in the absence of doing"

Deeprelax Workshop Agenda


Verdiep je in de wereld van Yoga Nidra

Autumn Intensive Training Deeprelax Yoga Nidra


hod_fbeventphotottautumn2018_v2-0_fbevent-kopie

2018 is het jaar van de Yoga Nidra! Waar 2 jaar geleden de meerderheid nog geen idee had waar ik het over had als ik over Yoga Nidra vertelde, is het dit jaar helemaal booming. En daar ben ik blij om! Toch zijn er nog veel vraagtekens, weinig teacher trainingen en dus veel risico op wildgroei.

>Wat en voor wie:
Na het organiseren van een aantal succesvolle Yoga Nidra trainingen eerder dit jaar, heb ik besloten om ook deze herfst mijn kennis weer te gaan delen en een Autumn Intensive Deeprelax Yoga Nidra training aan te bieden! De training is opgezet om je kennis van Yoga Nidra te verdiepen, alles van a tot z te leren over Yoga Nidra, de levenswijze te integreren en anderen ( en jezelf) door middel van Yoga Nidra in een magische staat van ontspanning en connectie met zichzelf willen brengen. Yoga Nidra is een heerlijke levenswijze die voor veel inzichten en ontspanning in je eigen leven kan zorgen. Daarnaast is de training ook zeer geschikt voor yoga teachers, therapeuten en anderen die deze vorm van ontspanning willen overbrengen.

Verwacht tijdens de training een fijne combinatie tussen interessante theorie en veel ontspannende sessies tussendoor, met essential oils, kaarsjes en dekentjes.

>Yoga Nidra:
Een ding is zeker: Yoga Nidra is een magische ervaring, vergelijkbaar met het gevoel dat je alles om je heen vergeet wanneer je van een fantastische piste af skiet; dat gevoel wanneer je tijdens een vakantie een moment van puur geluk ervaart of dat zeldzame gevoel dat je na een nacht heerlijk slapen de hele wereld aan kunt. Dat omschrijft ongeveer het gevoel dat je kunt hebben wanneer je ontwaakt na een goede Yoga Nidra Sessie. Een onbeschrijfelijk goed gevoel dus! De laatste tijd worden de lessen zelfs als een korte Ayuhuascareis ervaren. Super krachtig dus, maar dan zonder hallucinogene middelen.

Niet zo gek dat deze vorm van diepe ontspanning in New York al een ware hype en een van de best bezochte yogalessen is. En gelukkig heeft ook Amsterdam het nu ontdekt.

Bij Yoga Nidra lig je totaal ontspannen op een matje en word je langzamerhand in een diepe staat gebracht die te ervaren is als hypnose. Aan de hand van de dagelijkse praktijk bij meerdere yogastudio’s in Amsterdam, heb ik heb de duizend jaar oude Yoga Nidra techniek in een modern jasje gestoken, waarbij ik gebruik maak van hypnosetechnieken. Daardoor is Yoga Nidra niet alleen heel krachtig, helend en ontspannend, het is ook nog eens enorm verdiepend. Je maakt op een heel diep level contact met jezelf. Vandaar dat ik deze techniek DeepRelax Yoga Nidra noem.

>Investering Autumn Intensive

3 basis trainingsdagen

€349,- euro* (*LET OP excl. 21% BTW.) Incl geluids opnames en werkboek, thee & snacks

Extra script module
( alleen te boeken in combinatie met de 3 basisdagen)

€149,- euro* (*LET OP excl. 21% BTW.)

–>Meld je aan via post@creatiecoachamsterdam.nl

>Wat krijg je voor deze investering:
3 basis trainingsdagen

• 6 weken lang een diepe connectie met jezelf/intuïtie door middel van dagelijkse beoefening van Deeprelax Yoga Nidra
• Meer ontspanning ervaren en inbouwen in je eigen leven
• Uitgebreide kennis over Yoga Nidra van A tot Z
• Praktische en effectieve integratie van Yoga Nidra in het dagelijks leven
• Yoga Nidra als een therapeutisch hulpmiddel
• Opgenomen en uitgeschreven Yoga Nidra-scripts

Extra script module (voor teachers, trainers en coaches, alleen te boeken in combinatie met de 3 basisdagen)

1 middag en 1 avond

De mogelijkheid om een eigen script te ontwerpen en 1 groepssessie te leiden. Hierna heb je de basis gelegd om je eigen sessies te kunnen gaan oefenen en geven. Als aanvulling hierop zal later in het jaar ook nog een advanced module gepland worden.

>Hoe en wanneer
De 3 basis trainingsdagen

3 contactmomenten plus thuisstudie
Woensdagen 10.00-17.00
21 nov, 5 dec & 19 dec 2018
Locatie: Amstel 87

Extra script module ( alleen te boeken in combinatie met de 3 basisdagen)

19 dec 2018 17.30- 22.00
13 maart 2019 examen
Locatie: Amstel 87

(een prachtige centrale locatie met alle faciliteiten, beperkt aantal plaatsen ivm de kwaliteitsbewaking van de training)

>Aanmelden/ info:
Meld je aan via post@creatiecoachamsterdam.nl

Boek